GeefIetsLiefs.com - waarom en wat is het?

Gepubliceerd op 7 juli 2023 om 09:08

GeefIetsLiefs.com is een online winkel en is uitgevonden in de tijd van Corona. Het ging erom mensen met elkaar te verbinden door middel van unieke cadeaus en ze het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. Dit idee is zo geweldig dat het nog steeds overeind staat.

Bij GeefIetsLiefs vind je unieke cadeaus die meestal niet in grote hoeveelheden verkrijgbaar zijn. Waar mogelijk proberen we duurzaam in te kopen en duurzame producten te krijgen en aan te bieden.

GeefIetsLiefs wil dat je jezelf of iemand in Nederland iets unieks kunt geven, en dat we zo een beetje meer bij elkaar komen. In deze tijd waarin we leven is dit een grote zorg voor velen.

GeefIetsLiefs koopt waar mogelijk lokaal in of probeert zo dichtbij mogelijk in te kopen om onnodige lange afstanden te vermijden. Dit zijn deels handgemaakte producten, kleine series en we proberen kleine bedrijven of families te steunen met deze unieke producten. Blijf op de hoogte en lees regelmatig over de producten die we hebben of gaan lanceren.

GeefIetsLiefs staat ook op markten - kom langs.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.