geen verzendkosten vanaf €40,-

Fluwelen Pompoenen

De herfst is heel dichtbij en de kleuren in de lucht laten het al zien. De bomen beginnen ook langzaam de energie los te laten. Het is herfst, tijd voor pompoenen!Ben jij ook altijd op zoek naar iets speciaals? De unieke? Geefietsliefs.com heeft dat! Want wij hebben fluwelen pompoenen in alle maten en kleuren. De stam lijkt net echt en de vele kleurrijke pompoenen zijn de perfecte decoratie in je huis of winkel. Neem snel een kijkje op Geefietsliefs.com en bestel vandaag nog online!

Lees meer »

Showersteamer

Tegenwoordig hebben veel mensen thuis geen bad meer. Bruisballen voor in bad zijn daarom niet langer gewenst. Waar wel steeds meer vraag naar is, zijn geuren in huis die je meevoeren naar een andere wereld. Daarom heeft GeefIetsLiefs.com Showersteamers (Douchestomers) in het assortiment.

Lees meer »

LUVO - Edelsteen Waterflessen

Wij mensen hebben voortdurend stress en worden steeds vermoeider in ons dagelijks leven. Een van de beste middelen is drinken. Ben je op zoek naar een oplossing om regelmatig water te drinken en genoeg te drinken? Geefietsliefs.com heeft een geweldige waterfles voor jou! Met een animerende waterfles drink je automatisch meer.

Lees meer »

Suncatcher

Een suncatcher of lichtvanger (ze hebben veel namen) brengt veel vreugde. Dat is zijn belangrijkste taak. Ze zijn er in verschillende soorten. Zelf vinden we ze vooral mooi.

Lees meer »

GeefIetsLiefs.com - waarom en wat is het?

GeefIetsLiefs.com is een online winkel en is uitgevonden in de tijd van Corona. Het ging erom mensen met elkaar te verbinden door middel van unieke cadeaus en ze het gevoel te geven dat ze niet alleen zijn. Dit idee is zo geweldig dat het nog steeds overeind staat.

Lees meer »