Suncatcher

Gepubliceerd op 8 juli 2023 om 13:30

Zonnevanger (Suncatcher)

Een suncatcher of lichtvanger (ze hebben veel namen) brengt veel vreugde. Dat is zijn belangrijkste taak. Ze zijn er in verschillende soorten. Zelf vinden we ze vooral mooi.


Feng Shui geeft ze ook namen en de spirituele wereld kent ze goed.

Een zonnevanger kan bijvoorbeeld de energie splitsen. Als de energie of het licht door het raam komt, wil je het in je kamer houden. Een suncatcher voorkomt dat de energie direct weer de deur uitgaat. Hij verdeelt het licht/de energie in de kamer door zijn vele slijpranden.

 

GeeIetsLiefs.com heeft verschillende Suncatchers in de aanbieding en veel daarvan zijn niet online verkrijgbaar, maar alleen op de markt of in de winkel zelf. Er zijn er simpelweg te veel en vaak hebben we niet veel van elk op voorraad.
Naast de traditionele Suncatchers hebben we ook een luxe lijn en hebben we ook speciale Suncatchers voor in de auto.

 

Suncatchers van GeefIetsLiefs.com kunnen ook in de kerstboom gehangen worden. Je hoeft ze ook niet voor het raam te hangen. Ze zijn ook leuk in een hoekje waar je wat kleur wilt toevoegen. En als cadeautje voor iemand in het ziekenhuis of thuis die ook wel wat vrolijke kleur kan gebruiken, zijn ze een leuk aandenken.

 

In het raam en dus in het zonlicht komt een suncatcher natuurlijk het beste tot zijn recht. Als je op zoek bent naar een Suncatcher als cadeau of voor jezelf, let er dan op dat de verschillende slijpvlakken verschillende lichtvlekken geven en hoe transparanter een Suncatcher is, hoe meer regenboogkleurige vlekken hij afgeeft. Blauw blijft dus blauw enzovoort. Maar er zijn er ook met een gekleurde folie aan de binnenkant die ook mooi zijn als de zon niet schijnt.


Zonnevangers zijn meestal gemaakt van glas en hebben veel verschillende vormen.
Kijk eens rond en neem contact op als je iets zoekt wat we niet hebben of als je vragen hebt.

 

Laat je hart sneller kloppen met een suncatcher van GeefIetsLiefs.com


Liefs Marco

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.