geen verzendkosten vanaf €39,-

Wassen zonder plastic verpakking!
Ben jij het ermee eens dat we minder plastic verpakkingen nodig hebben? Wij bij GeefIetsLiefs geloven dat we allemaal beter kunnen zijn en samen een verschil kunnen maken. Daarom hebben we een nieuw duurzaam product aan ons assortiment toegevoegd.
Wasmiddelstrips van Lavayette!
Naast de wasparfum hebben we nu ook wasmiddel van dit merk. Het mooie is dat het met 100 wasbeurten niet alleen veel meer inhoud biedt dan zijn concurrenten. Nee, het product is ook nog eens enorm veel goedkoper.

€19,95 voor hondert wasbeurten (betekend dat het geen €0.20 kost per was).

En een ander voordeel is dat het sneller wordt afgebroken dan elk ander product op de markt.
Koop je wasmiddel nu op www.geefietsliefs.com en draag je steentje bij aan minder plasticgebruik en bespaar een hoop geld.

Lavayette is een Nederlandse merk en dus is het ringsom een voordeel. 

Je wasgoed schoonmaken zonder plastic afval te gebruiken. Deze envelop bevat 100 wasbeurten. Met de wasstrips van Briters wast u met het oog op de toekomst. Door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken die biologisch afbreekbaar zijn, zorg je ervoor dat er geen plastic afval meer geproduceerd hoeft te worden. Daarnaast bestaan de wasstrips uit een hoge concentratie van de actieve ingrediënten, waardoor ze tot 20x lichter zijn dan vloeibaar wasmiddel. Bestel uw Briters wasstrips direct bij GeefIetsLiefs.com 

-voor alle sorten was

-handwas tot 95 graden 

koop met het wasmiddel ook meteen de opberg doos mee.

Briters wasmiddelstrips worden geleverd in een kartonnen envelop. Dan kun je ze het beste bewaren in een afgesloten ruimte waar geen licht bij kan. Daarom hebben ze dit aluminium bewaarblik ontwikkeld, waar maar liefst 200 wasmiddelstrips van Briters in passen. Het materiaal, aluminium, dat we hebben gekozen, is een van de best recyclebare materialen. Ze worden ook in Nederland gemaakt, wat de productie ongelooflijk duurzaam maakt.