geen verzendkosten vanaf €40,-

Deze kurk bal is gemaakt van 100% duurzame kurk! Deze stevige kurk massagebal verlicht spierpijn en biedt spanningsverlichting. Bovendien is het volledig vrij van chemicaliën zoals BPA, kunststoffen, PVC en aardolie. Deze bal is licht, compact, handig, milieuvriendelijk en reisklaar! Het is perfect voor het uitrollen van pijnlijke spieren, het stimuleren van fitnessherstel, het verminderen van stijfheid en het verbeteren van de mobiliteit.


Onze kersenpitkussens zijn allemaal 100% biologisch, veganistisch, biologisch afbreekbaar en duurzaam gemaakt. Zelfs het etiket is gemaakt van gerecycled papier en bevat bloemzaadjes! Kersenpitkussens kunnen worden verwarmd of gekoeld en helpen dus bij veel verschillende behandelingen.
Vinger massage ring
Deze ring wordt ook gebruikt in de Massagepraktijk Drenthe en is zeer populair. De rotatie op de vinger stimuleert de meridianen en masseert de vingers rondom en gelijkmatig. U kunt dit regelmatig tussendoor doen. Voor de TV, in de auto of voor het slapen gaan. Ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd en koude vingers worden weer actief.A

Uitverkocht

Akupressur ring - goud

€ 5,00
Uitverkocht

Akupressur ring - goud

€ 5,00

Vinger massage ring
Deze ring wordt ook gebruikt in de Massagepraktijk Drenthe en is zeer populair. De rotatie op de vinger stimuleert de meridianen en masseert de vingers rondom en gelijkmatig. U kunt dit regelmatig tussendoor doen. Voor de TV, in de auto of voor het slapen gaan. Ook de bloedsomloop wordt gestimuleerd en koude vingers worden weer actief.